104-1 CVC CURE AC

Su Bazlı Beton Kür Malzemesi
Ürün Tanımı Yeni dökülmüş beton yüzeylere rulo ya da püskürtme yöntemiyle uygulanarak taze betonun su kaybını önleyen, su bazlı, akrilik esaslı sıvı kür malzemesidir. 
Ürün No 104-1
Bayıdırlık Poz No 04.613/1 F
Kullanım Alanları • İç ve dış tüm saha betonları,
• Havaalanı, yol ve köprü betonları,
• Limanlar, depolama alanları,
• Apron ve park sahaları,
• İstinat duvarları, kolon ve kirişler, teras çatılar,
• Perdahlı beton uygulamaları vs. gibi bütün beton yüzeyleri için elverişlidir.
Özellikleri / Avantajları • Ekonomiktir, sulama ve benzeri pahalı metotları ortadan kaldırır.
• Planlanan mukavemetlere ulaşılmasını sağlar.
• Betonun, dış hava şartlarına karşı (güneş, don vb.) suyunu kaybetmesini önler.
• Yüksek kürleme ile rötre çatlakları ihtimalini azaltır.
Teknik Veri
Renk Beyaz renkli sıvı halde
Ambalaj 30 kg’lik plastik bidon ve 200 lt’lik varillerde
Kuruma Süresi 3–5 saat (ortam koşullarına bağlı)
Parlama Noktası Yok
Tehlike Sınıfı Yok
Uygulama Aletleri Sünger rulo, fırça veya mekanik bir pülverizatör
Sarfiyat Ortam koşullarına bağlı olarak 80–150 gr/m² 
Depolama Serin ve kuru bir ortamda, orijinal ambalajında açılmaksızın yaklaşık 12 ay
Hazırlama Talimatı Ürün uygulamaya hazırdır.
Uygulama Taze dökülmüş beton yüzeydeki parlaklık matlaşınca (serbest su kaybolunca) uygulamaya başlanır. Kalıplı uygulamalarda kalıplar söküldükten hemen sonra uygulanmalıdır.
Uygulama fırça, rulo veya püskürtme yöntemiyle yapılabilir. Uygulamadan sonra CVC CURE AC uygulanmış beton yüzeyi, 5–10 saat yağmur vb. etkenlerle suya maruz kalmaması sağlanmalıdır.
Genel Hususlar Yukarıdaki ürün bilgi ve açıklamaları deneyimlerimiz ve dikkatli araştırmalarımızın sonucu, yol gösterme amaçlı hazırlanmıştır. İlgili materyallerin çeşitliliği, farklı inşaat ve çalışma koşulları bireysel olarak tarafımızdan kontrol edilemez veya etkilenemez.  Kontrolümüz dışındaki uygulamalarda garanti durumu yalnızca satılan ürün kalitesiyle sınırlıdır. Ürün imalatı dışında uygulama ile ilgili hiç bir garanti verilmemektedir. Bu teknik föy, daha önceki mevcut föyleri geçersiz kılar. Yapılan çalışmanın kalitesi, sizin ürünü profesyonelce kullanmanıza göre değişebilir. Kararsız kalma durumunda, küçük bir test yapınız veya teknik yardım alınız.
İmha Etme Boş ambalaj yöresel-yerel düzenlemelere veya geri dönüşüm kurallarına göre toplama kutularına atılabilir. Kullanılmış atık malzemeyi kurutup sertleştirdikten sonra inşaat atık maddesi olarak atınız. Ürün kalıntılarını yakarak yok etmek tehlikelidir. 
Güvenlik Bilgileri Ürünleri çocukların ulaşabileceği yerlerden uzak tutunuz. Ürünlerin kapaklarını kapalı olarak muhafaza ediniz. Çalışma esnasında eldiven ve gözlük kullanılması tavsiye edilir. Cildin malzeme ile temas etmesi halinde derhal sabunlu su ile yıkanması gerekir. Göz ile temas ettiği takdirde derhal doktora gidilmelidir. Daha ayrıntılı bilgi için, malzeme güvenlik bilgi formuna bakınız.

 

    • CVC Yapı Kimyasalları ailesi olarak, müşterilerimizin tüm ihtiyaçları göz önünde tutarak, ürünlerin en kalitelisini ve en verimlisini, en uygun şekilde üretmeyi hedefleyerek bir araya geldik.
  • İLETİŞİM BİLGİLERİ

    E-Posta:info@cvc.com.tr

    Adres:5. Organize sanayi bölgesi 83544. Cadde No:4 Başpınar-Şehitkamil/Gaziantep

    Satış Destek: 0(532) 200 02 60

    Fax: 0(342) 337 88 08